Immortelle-öljy – vaikutus kehoon ja sieluun

immortelle öljykukka immortelle

immortelle öljyä on saatu samannimisestä kukasta ja sitä käytetään erilaisiin vaivoihin. Käännettynä Immortelle tarkoittaa "kuolematonta". Vaikka se ei todellakaan tarjoa iankaikkista elämää, se tietysti voi Vapaus kivusta edistää ja edistää henkistä hyvinvointia.

Toisin kuin monet muut öljyt, immortelle-öljyn ulkoista käyttöä pidetään vaarattomana sivuvaikutusten, kuten ihoärsytyksen, suhteen. Täältä saat selville, mikä tekee immortelle-öljystä niin erityisen.

Mikä on immortelle-öljy?

Immortelle-öljy on a luonnollinen eteerinen öljy keltaisesta helichrysumista, joka tunnetaan erityisistä ainesosistaan. Pääasiassa se tulee sisään Välimeren alue ulkopuolella ja joillakin Kreikan saarilla Egeanmeren pohjoisosassa. Se viihtyy erityisen hyvin kuivissa paikoissa, joissa on kivistä tai hiekkaista maaperää ja tarvitsee paljon aurinkoa. Immortelle-lehtien tuoksu muistuttaa currya, joka on antanut sille nimen "curryyrtti". Se on ikivihreä puolipensas ja on helposti tunnistettavissa monista pienistä keltaisista kukistaan.

Kuinka immortelle-öljy toimii kehossa?

Das hakemus immortelle-öljystä on hyvin laaja. Se voi aiheuttaa sekä henkisiä että fyysisiä vaikutuksia. Sen sanotaan myös parantavan tiettyjä sairauksia. Eri erikoisliikkeissä voit Osta eteerisiä öljyjämukaan lukien immortelle-öljy.

Psyykkinen vaikutus

Mielenterveyssairauksille on usein ominaista oireet, kuten stressi, uupumus ja hermostuneisuus. Se voi myös aiheuttaa ahdistusta ja kouristuksia. Immortellessa öljyä on Italidion, joka tasapainottaa ja rentouttava vaikutus voi huolehtia. Hoidon tai lääkityksen lisäksi immortelle-öljyllä on myös tukivaikutus mielenterveysongelmiin.

fyysinen vaikutus

Immortelle-öljy tunnetaan myös antibakteerisista, antifungaalisista ja anti-inflammatorisista ainesosistaan. Ainutlaatuisen kemiallisen koostumuksen ansiosta Kurkumieni, monoterpeenit, kuten limoneeni, monoterpeenialkoholit, arzanoli ja neryyliasetaatti siinä on myös yksi antiseptinen vaikutus.

Neryyliasetaatti on vastuussa lääkekasvin tyypillisestä tuoksusta. Tämä varmistaa korkean vapautumisen kehossa endorfiini ja serotoniini ja sitä käytetään usein aromaterapiassa kroonisen kivun hoitoon. Immortellea voidaan käyttää monenlaisia ​​bakteereja, viruksia ja sieniä vastaan. Tübingenin yliopiston tutkijoiden mukaan ainesosan Arzanol pitäisi jopa olla HIV-1-virusten biosynteesi väliintuloa.

Riippuen maaperästä ja ilmasto-olosuhteista, joissa kasvi on kasvanut, vaikuttavien aineiden osuudet voivat vaihdella.

Mihin valituksiin immortelle-öljy voi toimia?

immortelle öljykukka

Immortelle-öljyä voidaan käyttää erilaisiin vaivoihin positiivinen vaikutus saavuttaa kehossa. Ennen käyttöä on kuitenkin syytä kääntyä lääkärin puoleen, jotta mahdolliset riskit voidaan sulkea pois. On myös tärkeää olla luottamatta pelkästään immortellen parantavaan vaikutukseen monissa sairauksissa, sillä usein on muitakin lääkitystä tai lääketieteellistä hoitoa ovat välttämättömiä pitkäaikaisten paranemisprosessien aikaansaamiseksi.

hematooma ja tromboosi

Italidion on sitä varten nopea hematooman hajoaminen vastuullinen, koska sillä on hemolyyttinen vaikutus. Tämä tarkoittaa, että se voi hajottaa punasoluja, mikä stimuloi imusolmukkeiden virtausta ja Vaurioituneen kudoksen regenerointi on suositeltu. Immortelle-öljyä pidetään myös anti-inflammatorisena, mikä voi nopeuttaa paranemisprosessia.

reuma ja niveltulehdus

Arzanolilla on sellainen tulehdusta ja kipua lievittävä Vaikutus, koska se estää prostaglandiinien tuotannon. Nämä kudoshormonit ovat vastuussa kivun ja tulehduksen kehittymisestä. Niveltulehduksessa ja reumatismissa käytetään usein ei-steroidisia tulehduskipulääkkeitä, jotka toimivat samalla periaatteella kuin Arzanol COX- ja 5-LOX-entsyymien estäjinä. Nämä ovat heille Prostaglandiinien synteesi vastuussa.

Bakteeri-infektiot

Immortellen ainesosilla on myös antibakteerinen, anti-inflammatorinen ja turvotusta vähentävä vaikutus yskä, keuhkoputkentulehdus tai poskiontelotulehdus. Italidionilla on lisäksi yskäystä eristävä vaikutus.

vaikutus ihoon

Immortelle-öljystä on tulossa yhä yleisempää kosmetiikkateollisuudessa käytetään, koska sillä voi olla positiivinen vaikutus akneen ja muihin ihovirheisiin. Myös ihon ikääntyminen on siten mahdollista. Tulos: vähemmän ärsyttäviä ryppyjä! Immortelle-öljyä käytetään myös pieniin palovammoihin ja auringonpolttamiseen. Kasvin ihoa uudistavilla ja tulehdusta ehkäisevillä aineilla on usein positiivinen vaikutus paranemisprosessiin akuutteja palovammoja ja auringonpolttama. Myös heille Palovammojen jälkihoito sitä sovelletaan.

jyvä

immortelle-öljy vatsaarpien hoitoon

Italidion nopeuttaa haavan paranemisprosessi, joka voi estää arpien muodostumisen. Se on ihanteellinen myös olemassa olevien arpien regressioon. Immortelle- ja villiruusuöljyn yhdistelmää suositellaan arpien hoitoon.

Immortelle-öljylle on myös lukuisia muita käyttökohteita:

  • Mustelmat
  • haavan paranemista
  • couperosa
  • nyrjähdys
  • vaikeuksia hengittää
  • Iskias
  • nyrjähdykset
  • ikääntymisen merkkejä
  • auringonpolttama

Kuinka käyttää immortelle-öljyä?

Kliinisestä kuvasta ja esiintyvistä oireista riippuen immortelle-öljyä voidaan käyttää eri tavoin. Jos sinulla on keuhkoputkentulehdus tai poskiontelotulehdus, Aiemmin kuivattujen kukkien infuusio Immortelle suositteli. Tämä hengitetään suun ja nenän kautta.

Immortelle-öljy on ensisijaisesti tarkoitettu ulkoiseen käyttöön ja toimii myös laimentamattomana ei ärsytä ihoa. Vammoja ja palovammoja varten sitä voidaan siksi käyttää puhtaana. Jos hoito on pitempi, a seos laimennettuna vedellä suositellaan. Tässä on muutamia tapoja edistää immortellen parantavia vaikutuksia kehossa:

  • Vammojen hoito esimerkiksi urheilun kautta: Immortelle-öljyn hankausta yhdistettynä manteli- tai oliiviöljyyn.
  • vammat ja ihosairaudet: Pakkaa, joka on liotettu liuoksella, jossa on 20 tippaa eteeristä öljyä 250 ml:ssa vettä tai immortelle-teetä.
  • Yleinen huonovointisuus (henkinen): Laita immortelle-öljyä diffuusoriin tai aromilamppuun ja hengitä höyryä, lisää kylpyveteen tai käytä hierontaöljynä.
  • Ihonhoito ja akne: Sekoita immortelle-öljy parantavaan saveen ja levitä naamiona, 2 tippaa öljyä riittää.
  • Yskä: Sekoita 3 tippaa immortelle-öljyä yskän hoitoon tarkoitettuun rintaöljyyn (mieluiten enkeliöljyn tai setripuuöljyn kanssa)
  • Sappien ja maksan tuotantoa stimuloiva: Kasta pyyhkeeseen 3 tippaa öljyä ja 2 litraa kiehumatonta vettä ja aseta se vatsallesi

Vaara: Älä syö kukkia tai muita kasvin osia puhtaana, koska se voi aiheuttaa vatsakramppeja.

Immortelle-öljyn tuotanto

Hoitoöljyn valmistuksen tekee a höyrytislaus kukista ja koko kukkivasta yrtistä ja kestää noin 3 tuntia. Immortelle-öljyn hinta on suhteellisen korkea. Tämä johtuu siitä, että yhden öljylitran saamiseen tarvitaan noin puoli tonnia yrttiä.

Johtopäätös

Immortelle-öljy voi edistää paranemista ja lievittää henkisiin ja fyysisiin sairauksiin liittyvää kipua. Oikein käytettynä se on loistava lisä määrättyjen lääkkeiden ja hoitojen rinnalle. Ulkoisesti käytettynä se ei ärsytä ihoa. Tästä johtuen se toimii hyvin hieronnassa sekä hieronnassa ja pakkaamisessa.

0 / 5 (0-arvostelut)

Jätä kommentti nyt

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.


*