Έλαιο αθανάτων – επίδραση στο σώμα και την ψυχή

αθανασία λουλούδι αθανασία

λάδι αθανάτων λαμβάνεται από το ομώνυμο λουλούδι και χρησιμοποιείται για διάφορες παθήσεις. Μετάφραση, Immortelle σημαίνει «ο αθάνατος». Ακόμα κι αν δεν προσφέρει πραγματικά αιώνια ζωή, φυσικά, μπορεί Απαλλαγή από τον πόνο συμβάλλουν και προάγουν την ψυχική ευεξία.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα έλαια, η εξωτερική χρήση του ελαίου αθανασίας θεωρείται ακίνδυνη όσον αφορά τις παρενέργειες όπως ο ερεθισμός του δέρματος. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι κάνει το λάδι αθανάτων τόσο ξεχωριστό.

Τι είναι το έλαιο αθανάτων;

Το λάδι της αθανασίας είναι α φυσικό αιθέριο έλαιο από το κίτρινο ελίχρυσο, που είναι γνωστό για τα ιδιαίτερα συστατικά του. Κυρίως μπαίνει Περιοχή της Μεσογείου ανοικτά και σε ορισμένα ελληνικά νησιά του βορείου Αιγαίου. Ευδοκιμεί ιδιαίτερα σε ξηρά μέρη με πετρώδες ή αμμώδες έδαφος και χρειάζεται πολύ ήλιο. Το άρωμα των φύλλων του αθάνατου θυμίζει κάρυ, το οποίο του έδωσε το όνομα «βότανο κάρυ». Είναι ένας αειθαλής ημιθάμνος και είναι εύκολα αναγνωρίσιμος από τα πολλά μικρά κίτρινα άνθη του.

Πώς λειτουργεί το έλαιο αθανάτων στο σώμα;

Ο εφαρμογή του ελαίου αθανάτου είναι πολύ ευρύ. Μπορεί να προκαλέσει τόσο ψυχικές όσο και σωματικές επιπτώσεις. Λέγεται επίσης ότι βοηθά στη θεραπεία ορισμένων ασθενειών. Σε διάφορα εξειδικευμένα καταστήματα μπορείτε Αγοράστε αιθέρια έλαια, συμπεριλαμβανομένου του ελαίου αθανάτων.

Ψυχική επίδραση

Οι ψυχικές ασθένειες συχνά χαρακτηρίζονται από συμπτώματα όπως άγχος, εξάντληση και νευρικότητα. Μπορεί επίσης να προκαλέσει άγχος και κράμπες. Στο αθάνατο λάδι είναι Ιταλίδιον, που για μια εξισορρόπηση και χαλαρωτικό αποτέλεσμα μπορεί να φροντίσει. Εκτός από τη θεραπεία ή τη λήψη φαρμάκων, το έλαιο αθανάτων μπορεί επίσης να έχει υποστηρικτική επίδραση σε ψυχικές ασθένειες.

φυσική επίδραση

Το έλαιο Immortelle είναι επίσης γνωστό για τα αντιβακτηριακά, αντιμυκητιακά και αντιφλεγμονώδη ενεργά συστατικά του. Λόγω της μοναδικής χημικής σύνθεσης Κουρκουμίνη, μονοτερπένια όπως λιμονένιο, μονοτερπενικές αλκοόλες, αρζανόλη και οξικός νερυλεστέρας εχει και ενα αντισηπτικό αποτέλεσμα.

Το οξικό νερύλιο είναι υπεύθυνο για την τυπική μυρωδιά του φαρμακευτικού φυτού. Αυτό εξασφαλίζει υψηλή απελευθέρωση στο σώμα ενδορφίνη και σεροτονίνη και χρησιμοποιείται συχνά στην αρωματοθεραπεία για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου. Το αθάνατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενάντια σε πολλά είδη βακτηρίων, ιών και μυκήτων. Σύμφωνα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Tübingen, το συστατικό Arzanol θα πρέπει να βρίσκεται ακόμη και στο Βιοσύνθεση ιών HIV-1 παρέμβαση.

Ανάλογα με το έδαφος και τις κλιματικές συνθήκες στις οποίες έχει αναπτυχθεί το φυτό, οι αναλογίες των ενεργών συστατικών μπορεί να ποικίλλουν.

Για ποια παράπονα μπορεί να λειτουργήσει το λάδι αθανασίας;

λουλούδι λαδιού αθανάτου

Το έλαιο αθανασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες παθήσεις θετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνουν στο σώμα. Πριν από τη χρήση, ωστόσο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό προληπτικά για να μπορέσετε να αποκλείσετε πιθανούς κινδύνους. Είναι επίσης σημαντικό να μην βασίζεστε αποκλειστικά στη θεραπευτική δράση της αθανασίας για πολλές ασθένειες, καθώς συχνά υπάρχουν και άλλες φαρμακευτική αγωγή ή ιατρική θεραπεία είναι απαραίτητες για την επίτευξη μακροπρόθεσμων θεραπευτικών διαδικασιών.

αιμάτωμα και θρόμβωση

Το Italidion είναι για αυτό ταχεία διάσπαση του αιματώματος υπεύθυνο, γιατί έχει αιμολυτική δράση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να διασπάσει τα ερυθρά αιμοσφαίρια, διεγείροντας έτσι τη ροή της λέμφου και του Αναγέννηση κατεστραμμένου ιστού ευνοείται. Το έλαιο αθανασίας θεωρείται επίσης αντιφλεγμονώδες, το οποίο μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

ρευματισμούς και αρθρίτιδα

Το Arzanol έχει ένα αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό Αποτέλεσμα επειδή εμποδίζει την παραγωγή προσταγλανδινών. Αυτές οι ορμόνες των ιστών είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη του πόνου και της φλεγμονής. Στην αρθρίτιδα και τους ρευματισμούς, χρησιμοποιούνται συχνά μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τα οποία δρουν με την ίδια αρχή με το Arzanol ως αναστολείς των ενζύμων COX και 5-LOX. Αυτά είναι για το Σύνθεση Προσταγλανδινών υπεύθυνη.

Βακτηριακές λοιμώξεις

Τα συστατικά του αθάνατου έχουν επίσης αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη και αποσυμφορητική δράση βήχας, βρογχίτιδα ή λοίμωξη κόλπων. Το Italidion έχει επιπλέον αποχρεμπτικό αποτέλεσμα.

επίδραση στο δέρμα

Το έλαιο αθανασίας γίνεται ολοένα και πιο κοινό στο τη βιομηχανία καλλυντικών χρησιμοποιείται επειδή μπορεί να έχει θετική επίδραση στην ακμή και άλλες δερματικές ατέλειες. Επίσης το γήρανση του δέρματος είναι έτσι δυνατή. Το αποτέλεσμα: λιγότερες ενοχλητικές ρυτίδες! Το έλαιο αθανασίας χρησιμοποιείται επίσης για ελαφρά εγκαύματα και ηλιακά εγκαύματα. Τα αναγεννητικά και αντιφλεγμονώδη δραστικά συστατικά του φυτού έχουν συχνά θετική επίδραση στη διαδικασία επούλωσης οξέα εγκαύματα και ηλιακό έγκαυμα. Επίσης για αυτούς Επακόλουθη θεραπεία εγκαυμάτων θα εφαρμοστεί.

σιτηρά

έλαιο αθανάτων για ουλές στομάχου

Ιταλίδιον επιταχύνει την διαδικασία επούλωσης πληγών, που μπορεί να αποτρέψει το σχηματισμό ουλών. Είναι επίσης ιδανικό για την παλινδρόμηση των υπαρχουσών ουλών. Ο συνδυασμός αθάνατου και ελαίου άγριου τριαντάφυλλου συνιστάται για τη θεραπεία ουλών.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι τομείς εφαρμογής για το έλαιο αθανάτων:

  • Μώλωπες
  • επούλωση των πληγών
  • Couperose
  • εξάρθρωση
  • Δυσκολία αναπνοής
  • Ισχιαλγία
  • διαστρέμματα
  • σημάδια γήρανσης
  • ηλιακό έγκαυμα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το έλαιο αθανασίας;

Ανάλογα με την κλινική εικόνα και τα συμπτώματα που εμφανίζονται, το έλαιο αθανασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους. Εάν υποφέρετε από βρογχίτιδα ή λοίμωξη κόλπων, Έγχυμα προηγουμένως αποξηραμένων λουλουδιών συνέστησε η Immortelle. Αυτό εισπνέεται από το στόμα και τη μύτη.

Το έλαιο Immortelle προορίζεται κυρίως για εξωτερική χρήση και λειτουργεί επίσης αδιάλυτο δεν ερεθίζει το δέρμα. Για τραυματισμούς και εγκαύματα, μπορεί επομένως να εφαρμοστεί καθαρό. Εάν η θεραπεία είναι μεγαλύτερη, α μείγμα αραιωμένο με νερό συνιστάται. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να προωθήσετε τις θεραπευτικές επιδράσεις του αθάνατου στο σώμα:

  • Αντιμετώπιση τραυματισμών, για παράδειγμα μέσω του αθλητισμού: Τρίψτε λάδι αθανασίας σε συνδυασμό με αμύγδαλο ή ελαιόλαδο.
  • τραυματισμούς και δερματικές παθήσεις: Κομπρέσες εμποτισμένες με διάλυμα 20 σταγόνων αιθέριου ελαίου σε 250 ml νερό ή τσάι από αθάνατο.
  • Γενική αδιαθεσία (ψυχική): Βάλτε λάδι αθανασίας σε ένα διαχύτη ή λάμπα αρώματος και εισπνεύστε τον ατμό, προσθέστε το στο νερό του μπάνιου ή χρησιμοποιήστε το ως λάδι μασάζ.
  • Περιποίηση δέρματος και ακμή: Ανακατέψτε το έλαιο αθανασίας με τον θεραπευτικό άργιλο και εφαρμόστε ως μάσκα προσώπου, με 2 σταγόνες από το λάδι να είναι αρκετές.
  • Βήχας: Αναμείξτε 3 σταγόνες ελαίου αθανάτων σε ένα λάδι στήθους για τον βήχα (ιδανικά με λάδι αγγελικής ή λάδι κέδρου)
  • Διέγερση της παραγωγής χολής και του ήπατος: Μουσκέψτε μια πετσέτα με 3 σταγόνες λάδι και 2 λίτρα νερό που δεν βράζει και βάλτε την στο στομάχι σας

Προσοχή: Δεν πρέπει να τρώτε τα άνθη ή άλλα μέρη του φυτού αγνά, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει κράμπες στο στομάχι.

Παραγωγή ελαίου αθανάτων

Η παρασκευή του θεραπευτικού λαδιού γίνεται από α απόσταξη ατμού από τα άνθη και ολόκληρο το ανθισμένο βότανο και διαρκεί περίπου 3 ώρες. Η τιμή του ελαίου αθανάτων είναι συγκριτικά υψηλή. Αυτό συμβαίνει γιατί χρειάζεται περίπου μισός τόνος του βοτάνου για να πάρει μόνο ένα λίτρο λάδι.

Συμπέρασμα

Το έλαιο αθανασίας μπορεί να προωθήσει την επούλωση και να ανακουφίσει τον πόνο που σχετίζεται με ψυχικές και σωματικές παθήσεις. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα σε συνταγογραφούμενα φάρμακα και θεραπείες. Όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά, δεν ερεθίζει το δέρμα. Εξαιτίας αυτού, λειτουργεί καλά στο μασάζ, καθώς και σε τρίψιμο και κομπρέσες.

0/5 (Κριτικές 0)

Αφήστε ένα σχόλιο τώρα

αφήστε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί.


*